SAPA aluminium: verrassend veelzijdig

U wilt alleen maar het beste voor uw woning?
U bent aan het juiste adres.

Terecht gaat uw voorkeur uit naar aluminiumprofielen.
Met SAPA aluminium zit u altijd goed. We zetten de voordelen even op een rijtje.

Waarom aluminium?

U kiest voor duurzaam, degelijk en decoratief. Daarom!

Aluminium is een zeer licht en duurzaam materiaal dat niet buigt, vervormt, roest of barst. Dankzij hun natuurlijke sterkte zijn aluminiumprofielen uitermate geschikt voor slanke raamgehelen.

De duurzaamheid van het materiaal garandeert dan ook een erg lange levensduur en biedt oneindige vrijheid in vormgeving om degelijke en duurzame architectuur te maken.

Aluminiumprofielen en gevelelementen die bovendien voorzien zijn van een degelijke poedercoating zijn heel eenvoudig te reinigen en vergen verder geen onderhoud of herstel van hun oppervlakteafwerking. Wij beschikken over onze eigen poederlakkerij en hebben van het coaten inmiddels onze specialiteit gemaakt.

Een goed aangebrachte poederlaklaag die tijdig en correct gereinigd wordt, garandeert een jarenlang behoud van alle beschermende en esthetische eigenschappen. In tegenstelling tot PVC weerstaat aluminium perfect aan de UV-stralen van de zon waardoor een absolute kleurvastheid verzekerd wordt.

Aluminium kan moeiteloos alle temperatuurschommelingen aan. Dankzij de thermische onderbreking van de profielen krijgt condensatie op uw ramen en deuren geen kans. De raam- en deurprofielen voldoen aan de strengste normen wat water- en winddichting en stabiliteit betreft. Aluminium neemt immers geen vocht op, waardoor de raam- en deursystemen nooit zullen kromtrekken of klemmen.

Kortom, aluminium is terecht een erg gegeerd materiaal: zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het wordt in de meest uiteenlopende bouwstijlen toegepast.

Een gezellige rijwoning, een pittoresk landhuis of een statige pastorijwoning? Voor elke leef- en bouwstijl vindt u binnen het uitgebreid gamma aan aluminium profielen aangepaste oplossingen voor ramen, deuren, garagepoorten, schuifdeuren of veranda’s. 

Inspiratie nodig?

Ontbreekt het u aan inspiratie bij de verwezenlijking van uw droomwoning? Dan kan u hier alvast enkele ideeën opdoen:

  • Strak modern
  • Romantisch en authentiek
  • Minimalistische luxe

Waarom SAPA? Profielen 'pur sang'

Wij hebben resoluut gekozen voor de aluminiumprofielen van SAPA Building System (SBS); zij staan immers voor kwaliteit en moderniteit.

Sapa Building System ontwikkelt, test, verkoopt en verdeelt performante aluminium profielsystemen voor ramen en deuren. Deze SAPA profielen beantwoorden aan de nieuwste normen en voldoen aan de strengste eisen voor technische prestaties, design en prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij kunnen optimale technische en commerciële ondersteuning bieden, waardoor we een unieke partner zijn voor architecten, aannemers, bouwpromotoren en particulieren.

Met de SAPA aluminiumprofielen zit u altijd goed.

Van de meest gangbare profielen die wij in onze projecten toepassen kunt u hier de brochures  downloaden.

Heeft u vragen over SAPA aluminium? Aarzel niet om ons te contacteren.

Downloaden: 
BijlageGrootte
542.41 KB
1.86 MB
745.33 KB
727.65 KB
827.46 KB
1.85 MB
629.56 KB