Aluminium ramen en deuren: een klare kijk op kwaliteit

Zodra u beslist om het schrijnwerk van uw aluminium ramen en deuren aan ons toe te vertrouwen, komt een meestergast bij u langs om alles definitief op te meten.

De puntjes op de i

Vanaf dat moment gaat uw bestelling in productie in ons atelier in Zolder. Er wordt dan ook een definitief tijdstip afgesproken voor het leveren en plaatsen van uw aluminium ramen en deuren. De gemiddelde levertermijn bedraagt 6 tot 8 weken.

Onze plaatsers komen uw aluminium ramen en deuren op het afgesproken moment plaatsen. Zij zorgen ervoor dat alles netjes afgewerkt wordt. Ze werken precies, nauwkeurig en accuraat.

De aluminium ramen worden doorgaans met doken (eventueel met L-profielen) geplaatst en professioneel afgeschuimd met PU-schuim.

Luchtdicht

In het kader van de huidige EPB-wetgeving is er steeds meer sprake van volledig luchtdicht bouwen, waarbij ‘alle’ verbindingen, rubbers en sluitsystemen perfect moeten aansluiten. Wij beschikken over de nodige producten én expertise om een luchtdichte aansluiting van het aluminium schrijnwerk op de ruwbouw te realiseren.

Wilt u meer weten over onze aluminium ramen en deuren? Contacteer ons. Wij beantwoorden uw vragen graag!