Over ons

EEN BEDRIJF VAN RAMEN EN DEUREN IN LIMBURG MET EEN VERHAAL

Meer dan 40 jaar vakmanschap: daar schuilt een heel verhaal achter. We nemen u even terug mee in de tijd.

Het verhaal van dit familiebedrijf begint in 1970: met de heer en mevrouw Van Hout die vanaf dag één de nodige ambitie en het dynamisch ondernemerschap aan de dag legden om een succesvol bedrijf van aluminium ramen en deuren op te bouwen. In hun eigen atelier in Limburg werkten zij elke dag opnieuw resultaatgerichte totaaloplossingen uit voor al hun klanten.

Met het oog op een optimale kwaliteit opteerden zij resoluut voor de aluminiumprofielen van Sapa Building Systems, die in hun eigen atelier werden gepoedercoat en geassembleerd. Deze flexibele en professionele manier van werken vormde voor Van Hout Alu-Construct een solide basis om een toonaangevende speler te worden in de sector van ramen en deuren in Limburg.

Bart Van Hout

In 1994 nam hun zoon, Bart Van Hout, de leiding over. Hij investeerde al snel in mensen en bouwde het team verder uit met professionele poederlakkers, assembleurs en plaatsers. Dankzij zijn technische knowhow, zijn doeltreffende ‘hands-on’-mentaliteit en zijn ervaren medewerkers werd het bedrijf al snel een succesverhaal. Tot op vandaag is Van Hout Alu-Construct een erkend specialist in het verwerken van profielen tot aluminium ramen, deuren en toebehoren, op maat van de klant.

Van Hout Alu-Construct NV is inmiddels meer dan 40 jaar een gevestigde waarde in Limburg en omstreken.

In 2012 werd deze goed draaiende zaak overgenomen door Herman Goedhuys. Herman is een gedreven zakenman met gezond boerenverstand én meer dan 30 jaar ervaring in de sector van aluminiumconstructies voor ramen en deuren.

Herman Goedhuys, afgevaardigd bestuurder

Herman Goedhuys is vastberaden: “Het is de bedoeling om het ingeslagen pad van dit boeiende familiebedrijf verder te bewandelen en door een toonaangevende speler te blijven in de sector van alu ramen en deuren. Wij denken mee met de klant en werken totaaloplossingen uit voor particulieren, bouwpromotoren en architecten.

In onze zoektocht naar innovatieve en op maat gemaakte totaaloplossingen voor de klant zijn wij bereid om elke uitdaging aan te gaan.

De ramen, deuren en afwerkingsdetails worden nauwkeurig opgemeten en met gespecialiseerde software in kaart gebracht. Op die manier kunnen we tot het beste resultaat komen. Vakmanschap was, is en blijft nog altijd het ordewoord!

Onze medewerkers worden aangemoedigd om initiatief te nemen en om creatief en open-minded te zijn. Ze beschikken over een belangrijke mate van autonomie en een verregaande verantwoordelijkheid.

Wij zijn trots op ons bestaand team en blijven investeren in mensen die voelen wat we bedoelen met innovatie, service en topkwaliteit.

Wenst u meer informatie of een vrijblijvende offerte? 

Of kom ons een bezoek brengen in onze nieuwe toonzaal! Enkel op afspraak! 

Gelieve met dhr. Luc Quintens contact op te nemen via 0470/66 49 45 om een afspraak in te plannen. 

Over ons

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x