Werkwijze

U wilt alleen maar het beste voor uw woning of bouwproject? Dan zoekt u wellicht enkele goede redenen om voor ons te kiezen en niet voor een ander. Wij geven u er vier!

ALUMINIUMPROFIELEN

SAPA ALUMINIUM: VERRASSEND VEELZIJDIG

U wilt alleen maar het beste voor uw woning? U bent aan het juiste adres.

Terecht gaat uw voorkeur uit naar aluminiumprofielen.

Met SAPA aluminium zit u altijd goed. We zetten de voordelen even op een rijtje.

WAAROM ALUMINIUM?

U kiest voor duurzaam, degelijk en decoratief. Daarom!

Aluminium is een zeer licht en duurzaam materiaal dat niet buigt, vervormt, roest of barst. Dankzij hun natuurlijke sterkte zijn aluminiumprofielen uitermate geschikt voor slanke raamgehelen.

De duurzaamheid van het materiaal garandeert dan ook een erg lange levensduur en biedt oneindige vrijheid in vormgeving om degelijke en duurzame architectuur te maken.

Aluminiumprofielen en gevelelementen die bovendien voorzien zijn van een degelijke poedercoating zijn heel eenvoudig te reinigen en vergen verder geen onderhoud of herstel van hun oppervlakteafwerking. Wij beschikken over onze eigen poederlakkerij en hebben van het coaten inmiddels onze specialiteit gemaakt.

Een goed aangebrachte poederlaklaag die tijdig en correct gereinigd wordt, garandeert een jarenlang behoud van alle beschermende en esthetische eigenschappen. In tegenstelling tot PVC weerstaat aluminium perfect aan de UV-stralen van de zon waardoor een absolute kleurvastheid verzekerd wordt.

Aluminium kan moeiteloos alle temperatuurschommelingen aan. Dankzij de thermische onderbreking van de profielen krijgt condensatie op uw ramen en deuren geen kans. De raam- en deurprofielen voldoen aan de strengste normen wat water- en winddichting en stabiliteit betreft. Aluminium neemt immers geen vocht op, waardoor de raam- en deursystemen nooit zullen kromtrekken of klemmen.

Kortom, aluminium is terecht een erg gegeerd materiaal: zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het wordt in de meest uiteenlopende bouwstijlen toegepast.

Een gezellige rijwoning, een pittoresk landhuis of een statige pastorijwoning? Voor elke leef- en bouwstijl vindt u binnen het uitgebreid gamma aan aluminium profielen aangepaste oplossingen voor ramen, deuren, garagepoorten, schuifdeuren of veranda’s. 

INSPIRATIE NODIG?

Ontbreekt het u aan inspiratie bij de verwezenlijking van uw droomwoning? Dan kan u hier alvast enkele ideeën opdoen:

  • Strak modern
  • Romantisch en authentiek
  • Minimalistische luxe

WAAROM SAPA? PROFIELEN 'PUR SANG'

Wij hebben resoluut gekozen voor de aluminiumprofielen van SAPA Building System (SBS); zij staan immers voor kwaliteit en moderniteit.

Sapa Building System ontwikkelt, test, verkoopt en verdeelt performante aluminium profielsystemen voor ramen en deuren. Deze SAPA profielen beantwoorden aan de nieuwste normen en voldoen aan de strengste eisen voor technische prestaties, design en prijs/kwaliteitsverhouding.

Wij kunnen optimale technische en commerciële ondersteuning bieden, waardoor we een unieke partner zijn voor architecten, aannemers, bouwpromotoren en particulieren.

Met de SAPA aluminiumprofielen zit u altijd goed.

Van de meest gangbare profielen die wij in onze projecten toepassen kunt u hier de brochures  downloaden.

Heeft u vragen over SAPA aluminium? 


Downloaden

PROFESSIONELE PLAATSING

ALUMINIUM RAMEN EN DEUREN: EEN KLARE KIJK OP KWALITEIT

Zodra u beslist om het schrijnwerk van uw aluminium ramen en deuren aan ons toe te vertrouwen, komt een meestergast bij u langs om alles definitief op te meten.

DE PUNTJES OP DE I

Vanaf dat moment gaat uw bestelling in productie in ons atelier in Zolder. Er wordt dan ook een definitief tijdstip afgesproken voor het leveren en plaatsen van uw aluminium ramen en deuren. De gemiddelde levertermijn bedraagt 6 tot 8 weken.

Onze plaatsers komen uw aluminium ramen en deuren op het afgesproken moment plaatsen. Zij zorgen ervoor dat alles netjes afgewerkt wordt. Ze werken precies, nauwkeurig en accuraat.

De aluminium ramen worden doorgaans met doken (eventueel met L-profielen) geplaatst en professioneel afgeschuimd met PU-schuim.

LUCHTDICHT

In het kader van de huidige EPB-wetgeving is er steeds meer sprake van volledig luchtdicht bouwen, waarbij ‘alle’ verbindingen, rubbers en sluitsystemen perfect moeten aansluiten. Wij beschikken over de nodige producten én expertise om een luchtdichte aansluiting van het aluminium schrijnwerk op de ruwbouw te realiseren.

Wilt u meer weten over onze aluminium ramen en deuren? 

TECHNISCHE EXPERTISE

ALU RAMEN EN DEUREN: MEESTERS IN MAATWERK

Waarom zou u uw aluminium ramen en deuren bij ons halen? Wij onderscheiden ons van andere spelers in de sector door de jarenlange, technische expertise van onze zaakvoerders, studiedienstmedewerkers en uitvoerders.


UITGEBREID GAMMA

Ons team bestaat uit een groep enthousiaste collega’s met een doorgedreven productkennis en veel ervaring in de productie en plaatsing van alu ramen en deuren, garagepoorten, rolluiken, screens en afwerkingselementen.

PROFESSIONELE SERVICE

Wij staan dan ook garant voor een uiterst professionele uitvoering van uw schrijnwerk. Bij ons kan u werkelijk terecht voor alle maatwerk.

Zelfs voor minder courante aluminiumprofielen of constructies helpen we u graag verder. Aarzel niet om ons technisch advies in te winnen voor uw alu ramen en deuren. Onze studiedienst beschouwt elke situatie als een uitdaging en werkt voor elk complex detail een oplossing op maat uit.

SERVICE

Wij maken tijd voor u.

Wij gaan voor een lange-termijnrelatie met onze klanten!

Daarom ‘maken’ we tijd voor u. We bespreken en analyseren uw wensen en verwachtingen. Deze aanpak stelt ons in staat snel en accuraat op concrete verzuchtingen in te spelen.

Concreet betekent dat dat elk dossier persoonlijk wordt opgevolgd en dat u mag rekenen op een professionele uitvoering van uw schrijnwerk en een klantvriendelijke behandeling van uw dossier.

Dankzij onze doeltreffende na-verkoop-service, kunt u ook na de afwerking van uw project nog bij ons terecht voor onderhoud. Bovendien hebt u een ruime garantie op het glas en de profielen.

Wij staan voor een realistische planning, een trouwe levering en plaatsing op de afgesproken data en een correcte afwerking van elke opdracht.

Bouwen in vertrouwen dus!

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x